Cliënten Buurtwinkel Marsmanplein in Museum Haarlem

Bezoek Expo In the Picture1 Bezoek Expo In the Picture1
Bezoek Expo In the Picture2 Bezoek Expo In the Picture2
Bezoek Expo In the Picture4 Bezoek Expo In the Picture4

donderdag 25 januari 2018

Cliënten die in het kader van hun dagbesteding werkzaam zijn bij De Buurtwinkel Marsmanplein in Haarlem-Noord zijn tot 5 februari te zien in Museum Haarlem. Op foto's wel te verstaan. De foto's maken deel uit van de expositie 'In the Picture', een fotoproject van het Vrijwilligerscentrum Haarlem. Ga vooral eens kijken, naar de prachtige actiefoto's van onder anderen Ruut, Ricardo en Bart.

Voor het project 'In the Picture' gingen acht amateurfotografen van de fotogroep van het Vrijwilligerscentrum Haarlem op pad om het werk van vrijwilligers in Haarlem vast te leggen. De fotografen Tea van der Zee en Ronny Stuifbergen kozen voor De Buurtwinkel Marsmanplein, waar cliënten van de dagbesteding het winkelcentrum en de parkeergarage schoonmaken en buurtbewoners helpen bij klusjes en boodschappen (Boodschappenbus).

Eerder al, tijdens de Vrijwilligersmarkt afgelopen september op de Grote Markt in Haarlem, werd een aantal foto's tentoongesteld. Nu zijn ze dus allemaal te zien in Museum Haarlem aan het Groot Heiligland 47 in Haarlem-centrum. Gisteren namen de cliënten van de dagbesteding van de buurtwinkel er een kijkje, om naar de foto's van zichzelf te kijken.

De expositie is te bezoeken tot 5 februari.