Start 'Op weg naar' 50 jaar SIG

Jubileumlogo-op weg naar Jubileumlogo-op weg naar
logo kinderen van de voedselbank logo kinderen van de voedselbank

maandag 23 april 2018

Heeft u het al gezien? Op onze social media-accounts, op onze website en onze SIG-busjes is een feestelijk SIG-logo te zien: Op weg naar 50. Dit jaar bestaat de SIG 49 jaar. Dat betekent dat we Op weg naar 50 jaar SIG zijn. En dat laten we niet onopgemerkt voorbij gaan!

In 2019 bestaat De SIG 50 jaar! Reden voor feest. En dat vieren we graag met anderen. Op weg naar  het jubileum gaan we ons daarom inzetten voor de stichting Kinderen van de Voedselbank én de kinderen die aan de SIG zijn verbonden. Voor hen willen we een onvergetelijke herinnering creëren, omdat zij ook vaak veel te kort komen.

Jubileumproducten

We doen dat door dit jaar een aantal inzamelacties te organiseren. We starten met de verkoop van bijzondere jubileumproducten. Speciaal bedacht en gemaakt door cliënten van onze dagbesteding. Te koop bij onze SIG-winkeltjes. U herkent de producten aan een label met het Op weg naar-logo. Ook staan er bij alle winkeltjes en bij de receptie van het bestuursbureau van de SIG donatiepotten voor een kleine bijdrage.

Doneren

Rechtstreeks doneren voor het goede doel kan natuurlijk ook. Op rekeningnr. NL84 INGB 066 014 85 95 t.n.v. Stichting SIG te Beverwijk, onder vermelding van Gift Kinderen.  

Volg ons via Facebook voor meer informatie over onze activiteiten op weg naar 50 jaar SIG.

Kinderen van de Voedselbank

De Centrale Cliëntenraad van de SIG heeft als goede doel gekozen voor de stichting Kinderen van de Voedselbank. Deze stichting zet zich in tegen de maatschappelijk gevolgen van kinderarmoede in Nederland. Zij geeft:

  • verjaardagsboxen aan basisschoolkinderen
  • twee keer per jaar kledingpakketten (nieuwe kleding)
  • toegangskaartjes voor pretparken en dierentuinen voor het hele gezin