SIG-zorgtuin op de markt in Castricum

zorgtuin markt Castricum (1) zorgtuin markt Castricum (1)

vrijdag 02 maart 2012

Onze Zorgtuin in Uitgeest stond vrijdag met leuke, zelfgemaakte tuin- en vogelspulletjes op de markt in Castricum.

In de kraam lagen onder meer vrolijk beschilderde bloempotten met voorjaarsbollen, zoals narcissen en tulpen, en voedersilo's en -kransen van wilgentenen, met vetbolletjes en stukjes appels voor de vogels. Klanten konden in de kraam ook 'hebbedingetjes' van ons atelier CreaSig kopen, zoals kleurige vogelhuisjes.
Aan klanten op deze vrijdagmarkt geen gebrek. Tegen drie uur was de kraam 'los'. De SIG-Zorgtuin verving eenmalig de kraam van studenten van het Clusius College, die tot de zomervakantie een vaste standplaats op de vrijdagmarkt van Castricum hebben. De studenten hadden vorige week vakantie, vandaar dat onze Zorgtuin de kraam mocht 'lenen'. De aankomende ondernemers van het Clusius College verkopen overigens ook standaard artikelen van CreaSig.