Spinningmarathon in Beverwijk

spinning 1 spinning 1

zaterdag 11 augustus 2012

Zo'n vijfentwintig cliënten en medewerkers van de SIG hebben zich zaterdag in Beverwijk in het zweet gefietst. Was de opbrengst van dit jaarlijkse evenement vorig jaar nog voor onszelf en de Hartekampgroep bestemd, nu werd gefietst voor de Stichting Kind en Brandwond.

'Fiets Mee Op De Bree' wordt georganiseerd door de Juniorkamer Beverwijk en Fitnesscentrum De Meer. Voor 15 euro per persoon krijgen de deelnemers een uur les op een speciale spinningfiets. Zeventig fietsen stonden er afgelopen zaterdagmiddag op de Breestraat klaar. Onze cliënten en medewerkers beten om twaalf uur het spits af. Gingen in de warming-up de pedalen nog rustig rond, al gauw werd de oefening intensiever en de muziek - uitgekozen door onze cliënten - opzwepender. Maar niks moest, alle deelnemers konden gewoon in hun eigen tempo meedoen. Tussentijds 'soigneren' was toegestaan. Even pauzeren mocht ook.