Expositie Abdullah Azizi bij Wisselwerk

expositie Abdullah Wisselwerk expositie Abdullah Wisselwerk

woensdag 10 oktober 2012

Woensdag 24 oktober om 14.30 uur wordt bij Stichting Wisselwerk in Heemskerk een expositie geopend van het veelzijdige werk van Abdullah Azizi.

Abdullah laat op de expositie zijn beeldende talenten zien op het gebied van schilderen (grote en kleine werken, vaak zeer gedetailleerd en kleurrijk), keramiek (o.a. prachtig beschilderde grote vazen), abstracte voorstellingen in glas-in-lood en mozaïek. Terugkerende onderwerpen zijn bloemen en dieren. Abdullah Azizi weet in zijn werken zijn plezier, precisie, geduld, kleurgevoel en ambachtelijke werkwijze goed over te brengen.
Abdulla Azzi werkt sinds 2006 bij Wisselwerk. Hij werd geboren in Kabul, Afghanistan en woont sinds tien jaar in Nederland. Zijn expositie is te bezichtigen tot 24 december dit jaar, van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 15.30 uur en vrijdags tot 11.30 uur. Stichting Wisselwerk is gevestigd aan de Duitslandlaan 1 in Heemskerk. Loop vrijblijvend eens binnen! Wisselwerk heeft ook een winkeltje met bijzondere cadeauartikelen.