Playbackshow 2012: cliënten tonen podiumtalent

playbackshow 2012 (1) playbackshow 2012 (1)

vrijdag 16 november 2012

De jaarlijkse playbackshow voor en door onze cliënten was wederom een enorm succes. Maar liefst 37 deelnemers toonden hun podiumtalent, aangemoedigd en en met luid applaus beloond door 230 toeschouwers.

Onder begeleiding van clustermanager Astrid Reulen namen Ruud Duijkers (bewoner van Meander) en Zoë Wijnands (Anneko van der Laanhuis) dit jaar de organisatie van het muziekfestijn voor hun rekening. Sportcafé LUA aan de Hoflanderweg in Beverwijk was voor de gelegenheid omgetoverd in een heuse studio, met een superband die alle deelnemers begeleidde. Cliënten konden meedoen in drie categorieën: Dans en Groep, Nederlandstalig en Anderstalig.
De jury, bestaande uit onze directeur Jan Kroft en Zoë Wijnands, stak over iedereen de loftrompet. Op zo'n podium durven staan, in de spotlights, je tekst onthouden, dat alles verdiende op zich natuurlijk al heel veel waardering, complimenten én een prijs. Die was er dan ook voor iedereen, in de vorm van een goed gevulde beker. En voor de nummers 1 en 2 in de drie categorieën was er natuurlijk een extra prijs. Je bent immers niet voor niets nét iets beter dan de anderen!