Start nieuwbouw P.C. Boutensstraat Haarlem-Noord

start nieuwbouw PC Boutensstraat start nieuwbouw PC Boutensstraat

donderdag 17 januari 2013

Enkele dagen geleden is gestart met ons nieuwbouwproject aan de P.C. Boutensstraat in Haarlem-Noord. Op de plek die nu nog een grote bouwput vol water (en straks ijs?) is, verrijzen in de loop van dit jaar vijftien studio's.

De studio's zijn vooral bestemd voor herhuisvesting van cliënten van de Schalkse Hoek, onze woongroep in Schalkwijk.
Het bouwterrein, ingeklemd tussen de Randweg en de PC Boutensstraat (ter hoogte van de Martinus Nijhofflaan), is vrijgemaakt door aannemingsbedrijf Heijmans, hetzelfde bedrijf dat ons nieuwbouwproject in Beverwijk (De Steenhouwerij) uitvoert.
Afhankelijk van wat de weergoden nog in petto hebben - wellicht langdurige vorst? - zal volgende week of anders begin februari de eerste paal worden geheid.