G-voetbaltoernooi DEM Beverwijk

DEM-voetbaltoernooi: gescoord DEM-voetbaltoernooi: gescoord

vrijdag 24 mei 2013

'Om te winnen moet je scoren

 

Ruim 50 cliënten hebben vrijdag 24 mei hun beste beentjes voorgezet tijdens een voetbaltoernooi op het hoofdveld van rkvv DEM in Beverwijk. Het sportplezier stond voorop, maar winnen was nog nét iets leuker. En om te winnen, moet je scoren, zei voetbalfilosoof Johan Cruyff ooit. Het mannenteam van Wisselwerk - voor de gelegenheid omgedoopt in Ajax - streek uiteindelijk de hoogste eer op. Er waren bekers, bokalen en vaantjes voor alle teams en deelnemers.
Maar liefst acht teams - zeven van de SIG, één van de Hartekamp Groep - begonnen om twee uur 's middags aan de warming-up. Alle zestallen speelden drie wedstrijden, waarna de beste vier het in de halve finale tegen elkaar opnamen en de beste twee daarvan doorstroomden naar de finale. Daarin toonde de mannen van Wisselwerk zich dus de sterksten.
Het G-voetbaltoernooi is een initiatief van de Businessclub van rkvv DEM, een groep van circa 30 maatschappelijk betrokken ondernemers. Wij bedanken hen namens alle deelnemers voor een fantastische middag