SIG actief op vrijwilligersmarkten

vrijwilligersmarkt beverwijk juni 2013 vrijwilligersmarkt beverwijk juni 2013

maandag 03 juni 2013

Deze zomer staat de SIG met een eigen kraam, medewerkers en informatie- en promotiemateriaal op diverse welzijns- en vrijwilligersmarkten en braderieën in de regio.

Donderdag 30 mei stonden we op de Welzijnsmarkt in Winkelcentrum Schalkwijk (Haarlem) en zaterdag 1 juni op de Vrijwilligersmarkt in Beverwijk. Samen met andere maatschappelijke organisaties, zoals de STG (Stichting Thuiszorg Gehandicapten) en de Vrijwilligerscentrale laten we zien wie we zijn en waar we voor staan. Met een vernieuwde folder over onze dagbestedingsprojecten en een flyer, waarmee we nieuwe vrijwilligers werven.
Zaterdag 15 juni staan we in het kader van Haarlem Actief (samenwerkingsverband van diverse maatschappelijke organisaties in Haarlem) op het Houtfestival in de Haarlemmerhout in Haarlem. Daar bieden we ook enkele workshops aan (aquarel schilderen, kaarsen decoreren).