Hoogste punt nieuwbouw Steenhouwerij

hoogste punt Steenhouwerij hoogste punt Steenhouwerij

donderdag 06 juni 2013

Samen met cliënten en medewerkers hebben we donderdag 6 juni het hoogste punt van onze nieuwbouw 'de Steenhouwerij' in Beverwijk gevierd. De officiële handeling werd verricht door Herman Treep, die hiermee afscheid nam als lid van onze Raad van Toezicht.

In zijn speech sprak directeur Jan Kroft met trots over De Steenhouwrij als 'ons grootste gebouw'. Hij overhandigde Herman Treep een plexiglas herinneringsplaatje, dat vervolgens door de vertrekkende toezichthouder symbolisch werd bevestigd op een grote foto van de nieuwbouw, op het hoogste punt. Meneer Treep vragen zelf naar het hoogste punt te klimmen, werd te gevaarlijk gevonden. Het herinneringsplaatje krijgt later, als de nieuwbouw wordt opgeleverd, een mooi vast plekje bovenin het gebouw.

Voor een groot aantal cliënten en medewerkers was de viering van het hoogste punt van de Steenhouwerij tevens de kennismaking met hun toekomstige woon- en werkplek. Zo krijgen bewoners van ons Anneko van der Laanhuis in Wijk aan Zee hier een eigen appartement en worden er tien appartementen voor jongeren gerealiseerd. Ook onze cadeauwinkel CreaSig en ons bestuursbureau verhuizen straks naar de Steenhouwerij.