Hoogste punt nieuwbouw P.C. Boutensstraat

hoogste punt P.C. Boutensstraat (1) hoogste punt P.C. Boutensstraat (1)

donderdag 13 juni 2013

Vier toekomstige bewoners van ons nieuwbouwcomplex aan de P.C. Boutensstraat in Haarlem-Noord hebben hier donderdag 13 juni een gedenksteen bevestigd. Hiermee werd officieel het bereiken van het hoogste punt van de bouw gevierd.

 

De gedenksteen is een oude, bewaarde baksteen van onze voormalige locatie De Noordhoek, die tot 2012 op een steenworp afstand van de PC Boutensstraat stond. Het 15 studio's tellende nieuwbouwcomplex aan de PC Boutensstraat is bestemd voor bewoners van onze verouderde woonvoorziening De Schalkse Hoek in Schalkwijk.

De oude baksteen van De Noordhoek staat symbool voor de verbinding tussen heden, verleden en toekomst. De steen - met daarop een ijzeren plaatje met inscriptie - werd bevestigd op een postergrote close-up foto van het hoogste punt van de PC Boutensstraat.

Deze officiële handeling werd uitgevoerd door Esther, Richard, Juni en Claudia, die later dit jaar verhuizen naar hun nieuwe woonplek in Haarlem-Noord.

De voorzitter van de wijkraad Delftwijk hield een kort praatje, met een hartelijk welkom aan de nieuwe bewoners. Het officiële gedeelte werd afgesloten met drankjes en hapjes van onze eigen Bakkerij.