SIG met kraam op Houtfestival

Houtfestival Houtfestival

zaterdag 15 juni 2013

Dagactiviteitencentrum Wisselwerk van de SIG was present op Haarlem Acvtief, nieuw onderdeel van het Houtfestival in Haarlem.

Diverse maatschappelijke organisaties lieten bezoekers tijdens het Houtfestival interactief kennismaken met hun activiteiten, zoals dans, Tai Chi, figuurzagen, hoeden maken, bijen verzorgen en gezond eten.

Wisselwerk stond er met een mooie kraam en verzorgde twee workshops: kaarsen decoreren en aquarelleren.


Haarlem Actief is een initiatief van Roads, een organisatie die mensen met psychische problematiek begeleidt bij het vinden van werk, scholing en dagbesteding. Wisselwerk heeft in Heemskerk diverse dagbestedingsgroepen, voor mensen met een verstandelijke beperking én psychiatrischer problematiek.