Vrolijke jaarmarkt Wisselwerk

jaarmarkt wisselwerk aug 2013 poffertjes jaarmarkt wisselwerk aug 2013 poffertjes

woensdag 28 augustus 2013

De jaarlijkse zomermarkt van ons dagactiviteitencentrum Wisselwerkj in Heemskerk is een vrolijk evenement geworden. Een stralend zonnetje, kleurige producten, enthousiaste bezoekers en cliënten die als ware marktkooplui hun zelfgemaakte producten aan de man brachten.

Het oude schoolplein aan de Duitslandlaan 1 was omgetoverd in een heus marktplein, met 12 kramen. De markt zou 's middags om één uur open gaan, maar een uur eerder al kwamen de eerste 'koopjesjagers'. Bijzonder was later in de middag het bezoek van bewoners van zorgcentrum Waterrijck, die werden begeleid en in hun rolstoelen werden voortgeduwd door onze cliënten die bij Waterrijck dagbesteding doen.
De zomermarkt van Wisselerk bood elk wat wils: bloemen, fruit, grappige kaarsen, mooie schilderijen, kleurig keramiek, creatief textiel, prachtig glas in lood; allemaal producten van de deelnemers van Wisselwerk (en onze Zorgtuin). Elk heel uur werden er rondleidingen door de ateliers van Wisselwerk verzorgd. Tot besluit (of tussendoor) kon een portie verse poffertjes op het terras worden genuttigd. Het werd een top zomermarkt.