Jaarlijkse soundmix-playbackshow

Playbackshow Ricardo Playbackshow Ricardo

vrijdag 13 september 2013

 35 Optredens: eigenlijk 35 winnaars

Smartlappen, hardcore, rock, ballades; alle 'genres' kwamen voorbij tijdens onze jaarlijkse soundmix-playbackshow op vrijdagavond 13 september. Het uitgelaten publiek in het LUA-theater in Beverwijk werd getrakteerd op maar liefst 35 optredens. De deelnemende cliënten hadden wekenlang keihard gerepeteerd en dat was te zien en te horen. Het werd weer een fantastisch evenement, mede dankzij de muziek van Barry Hinzen en de band Morgan.
Met zo veel optredens in drie uur tijd moesten de presentatoren Maaike van der Veen en Astrid Reulen de vaart er in houden. Dat lukte: om kwart over tien trok de jury (Zoë Wijnands en onze directeur Jan Kroft) zich terug om de hoofdprijzen te verdelen. Bart de Pagter vulde deze pauze op met twee prachtig live gezongen liedjes.
De jury had het er moeilijk mee; iederéén was goed! Uiteindelijk ging de eerste prijs naar Mary Jan en Eugene Speller voor hun vertolking van 'Paradise by the dashboardlight' van Meatloaf. Ook Michelle van Balen, Patty Klaver, Romy Verhoeven en Ricardo Verhoeven vielen in de prijzen. Alle deelnemers kregen een herinnering aan hun optreden. Tot besluit hulde aan Ruud Duijkers, die met behulp van bordjes de organisatie van de soundmix-playbackshow 2013 in goede banen leidde.