Een nieuwe partner: Stichting Ook Voor Jou

samenwerking Ook Voor Jou samenwerking Ook Voor Jou

maandag 25 november 2013

Met trots stellen we u voor: Stichting Ook Voor Jou. Onze nieuwe partner. Maandag hebben we onze samenwerking officieel bekrachtigd. Dat gebeurde op ons bestuursbureau in Heemskerk, in aanwezigheid van een groot aantal cliënten, van ons en van 'Ook Voor Jou'.

De Stichting Ook Voor Jou is een particulier initiatief, dat in 2006 vanuit Beverwijk begon met de opvang van kinderen uit het speciaal onderwijs en vrijetijdsgroepen voor jongeren. Inmiddels biedt Ook Voor Jou ook dagbesteding aan, onder meer in Heemskerk.
Met onze samenwerking willen we elkaar aanvullen en versterken en hopen we ook slagvaardiger te kunnen reageren op de veranderingen (bezuinigingen) die onze sector te wachten staan.
Na het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst door onze directeur Jan Kroft en 'Ook Voor Jou'-directeur Guus Wardenaar - met een geleende pen van de aanwezige Heemskerkse wethouder Odd Wagner (WMO/Volksgezondheid) - boden cliënten twee collectief vervaardigde, manshoge schilderijen aan beide directies aan.