Sint op bezoek

zusjes Nisagul lks en Firdevs (1) zusjes Nisagul lks en Firdevs (1)

woensdag 04 december 2013

Sinterklaas kreeg woensdag een warm onthaal tijdens zijn bezoek aan ons Bestuursbureau in Heemskerk. Een kleine veertig kinderen zongen hem en zijn twee zwarte pieten uit volle borst toe met traditionele en nieuwe sinterklaasliedjes. De kinderen zijn van gezinnen die begeleiding krijgen van onze ambulante gezinsondersteuners.

De Goedheiligman was goed te spreken, hij vond dat alle kinderen heel zoet waren geweest en deelde dan ook met plezier het ene mooie cadeau na het andere uit. De meeste kleintjes zaten zonder schroom aan zijn voeten, de wat verlegener kinderen bleven liever dicht bij hun ouders.
Na afloop waren er heel veel bekertjes limonade, heel veel volle handjes snoepgoed en alleen maar blije gezichtjes.