Kerstdiner voor De Waterjuffer

kerstdiner Waterjuffer 1 kerstdiner Waterjuffer 1

dinsdag 24 december 2013

Met dank aan de leerlingen van de Bosschool in Bergen

Eind november hielden leerlingen van De Bosschool in Bergen een sponsorloop voor ons woonproject De Waterjuffer in Uitgeest. Er werden in het Bergense bos - in de stromende regen - héél veel rondjes gelopen, en er werd goed gesponsord, dus héél veel geld ingezameld. Daarmee kon een hartenwens van de kinderen en jongeren van De Waterjuffer worden vervuld: een luxe kerstdiner in een echt restaurant!
Cadeaubon WaterjufferHet geld dat de Bosschool bij elkaar liep, werd in de vorm van een waardebon op Sinterklaasavond bij De Waterjuffer overhandigd. En of een diner nog niet genoeg was, kregen alle kinderen ook een kledingbon, om er tijdens het kerstdiner extra feestelijk uit te zien. Ook de kinderen van de gezinshuizen van de SIG mochten mooie kleding voor de feestdagen uitzoeken. Er werd geshopt dat het een lieve lust was. Wat een voorpret. 
Op 23 december  jl. werd de hele groep in glitter en glamour ontvangen in restaurant Ruysdael in Heemskerk. De twee tafels werden steeds weer gevuld met prachtig gedecoreerde schalen. De kinderen kozen bij voorkeur vertrouwde gerechten, maar proefden toch ook van onbekend lekkers. Het dessert werd met vuurwerk gepresenteerd. Sommige kinderen hadden zoiets nog nooit gezien. Team en bewoners van De Waterjuffer bedanken de Bosschool en restaurant Ruysdael voor een onvergetelijke kerst.