Paaseieren zoeken

paasfeest dierendorp 2016 paasfeest dierendorp 2016
paaseieren dierendorp 2016 paaseieren dierendorp 2016
paasfeest Stan Kenton-2016 - 2 paasfeest Stan Kenton-2016 - 2
paasfeest Stan Kenton-2016 - 3 paasfeest Stan Kenton-2016 - 3

maandag 28 maart 2016

Oeps, de Paashaas is zijn eieren kwijt. En ze liggen verstopt op kinderboerderij Dierendorp in Heemskerk. Én in de tuin van woonproject Stan Kentonlaan in Beverwijk. Het zoeken en kleuren werd een leuk feest voor de kinderen in de buurt.

Woensdagmiddag 23 maart hielden cliënten en medewerkers van kinderboerderij Dierendorp aan de Vrijburglaan in Heemskerk een gezellige paasmiddag voor kinderen in de buurt. Zaterdag 26 maart waren buurtkinderen van onze locatie aan de Stan Kentonlaan in de Beverwijkse Broekpolder uitgenodigd, om er met z'n allen een spannend paasfeest van te maken.

Het tevoren verstoppen van de paaseieren leverde cliënten en begeleiders al veel voorpret op. Op de kinderboerderij kwam ook de Paashaas zelf mee zoeken. De vinder van het gouden ei kreeg een prijsje. Alle gevonden eieren werden na afloop over de kinderen verdeeld en beschilderd.

Het paasfeest op de Stan Kentonlaan werd mede georganiseerd door vrijwilligers. Samen met enkele bewoners werden de eieren in de tuin verstopt, terwijl in de huiskamer de tafel werd gedekt, met limonade, cupcakes en teken- en knutselspullen. Het werd een zeer gezellige paasmiddag voor kinderen, bewoners en begeleiders. Alle kinderen gingen met een 'verrassingshaas' naar huis.