Welkom bij Wissel4Kids

banner entree Wissel4Kids banner entree Wissel4Kids
banners-borden entree Wissel4kids banners-borden entree Wissel4kids

donderdag 12 januari 2017

Wissel4Kids is de leukste 2e hands-kinderkledingwinkel in Beverwijk. Vinden wij, van de SIG. Onze inruil-kinderkledingwinkel aan de Alkmaarseweg 1 in Beverwijk werkt duurzaam, aan twee kanten: we verkopen goede, leuke, lieve en mooie baby- en kinderkleding in een tweede ronde én bieden cliënten van onze dagbesteding een mooie, zinvolle functie in de winkel.  

'Kom eens bij ons kijken', is onze uitnodiging aan Beverwijkers. Daarom hebben we naast de leuke etalage van Wissel4Kids op de kop van de Alkmaarseweg grote borden geplaatst. Aan de gevel en op de stoep. Dus: kom kijken en zeg het voort! Bij Wissel4Kids moet je zijn, voor leuke, originele 2e hands kwaliteitskleding voor baby's, peuters, kleuters en tieners! En voor nieuwe, ambachtelijk gemaakte (kraam)cadeautjes. Loop eens bij ons binnen en laat u verrassen.

Openingstijden: 
di/woe/do/vrij/za: 09.30-16.30 uur