Open huis SIG-locaties

Week Zorg en Welzijn 2017 - collage open dagen  div locaties Week Zorg en Welzijn 2017 - collage open dagen div locaties
Week Zorg en Welzijn 2017 - collage open dagen div. locaties 2 Week Zorg en Welzijn 2017 - collage open dagen div. locaties 2
presentatie Logeerhuis presentatie Logeerhuis
Week Zorg en Welzijn 2017 - G.Stuiveling - high tea Week Zorg en Welzijn 2017 - G.Stuiveling - high tea

zondag 19 maart 2017

De SIG heeft zich de afgelopen Week van Zorg en Welzijn in de hele regio zeer actief laten zien. Met een lentemarkt in Beverwijk (winkels/dagbesteding), deelname aan de Wel Zijn Markt in Haarlem-Schalkwijk (leren en werken in de zorg) en open dagen bij maar liefst elf woonlocaties tussen Haarlem-Zuid en Castricum. 

Afgelopen woensdag 15 maart gingen de deuren open van onze woonprojecten Costa del Sol in Haarlem en Alkmaarseweg in Beverwijk. Vrijdag 17 maart hield het steunpunt Kennemerlaan in IJmuiden open huis. Ook ons Logeerhuis in IJmuiden presenteerde zich hier. Zaterdag 18 maart volgden nog eens negen locaties met een open dag.

De Buurtwinkel Marsmanplein (dagbesteding) in Haarlem-Noord beet zaterdagochtend het spits af. 's Middags werden bezoekers verwelkomd bij onze woonprojecten Gen. Spoorlaan, P.C. Boutensstraat, Garmt Stuivelingstraat en De Schalkse Hoek in Haarlem, en bij de woonprojecten Bickerlaan (Santpoort), Stan Kentonlaan in Beverwijk, Westerheem in Heemskerk en Primo in Castricum.

Hoewel het grijze weer niet echt meewerkte, hadden team en cliënten het in de diverse huiskamers erg gezellig gemaakt. Met koffie, thee, fris, zoet en hartig lekkers, spelletjes, ballonnen, weggeef-gadgets en informatiemateriaal.

Bekijk de fotocollages!