Flow Fitness schenkt trainingsapparatuur

overdracht Flow Fitness overdracht Flow Fitness
Overhandiging apparatuur Overhandiging apparatuur

donderdag 07 december 2017

Flow Fitness, producent van fitnessapparatuur, heeft vier prachtige trainingsapparaten aan de SIG cadeau gedaan. De feestelijke overhandiging van de spinbike, roei-, cross- en hometrainer vond vandaag plaats op het bestuursbureau in Beverwijk.  

De apparaten waren na vernieuwing van de collectie bij Flow Fitness overbodig geworden. "Ze zijn in prima staat, dus we doen er de cliënten van de SIG graag een plezier mee", aldus directeur Gerben van Kalsbeek vanochtend tijdens de overdracht.

Drie cliënten van de SIG namen het officiële moment voor hun rekening door de strikken rond de apparaten te verwijderen. Clustermanager Astrid Reulen bedankte de aanwezige delegatie van Flow Fitness. "Diverse locaties hebben al belangstelling voor de apparatuur getoond, dus we gaan ermee rouleren", zei ze.

Na de overdracht was er voor alle aanwezigen sap en fruit in plaats van koffie met taart. "We zitten nu immers in de gezonde fitness-flow."