Wissel4Kids nu ook online!

Gevel1 Gevel1
impressie meisjeskleding impressie meisjeskleding
impressie-houten speelgoed impressie-houten speelgoed
luiertaart luiertaart

dinsdag 23 januari 2018

Wissel4Kids, de (tweedehands) kinderkleding- en cadeauwinkel van de SIG, is online! De kersverse website www.wissel4kids.nl geeft een actueel overzicht van het aanbod in de winkel aan de Alkmaarseweg 1 in Beverwijk. Van mooie, vrolijke, stoere en eigentijdse tweedehands baby- en kinderkleding tot en met nieuwe, originele kraam- en kindercadeaus. Om de lancering van de websie te vireren, krijgen alle klanten in de winkel een feestelijk cadeautje. Deze actie geldt tot en met 12 februari.

Wissel4Kids is in meerdere opzichten een bijzondere winkel. Jonge en aanstaande ouders kunnen hier goed en betaalbaar terecht voor de aanschaf van leuke 2e hands baby- en kinderkleding én om hier de nog mooie kleding van hun eigen kinderen ter verkoop in te brengen. De inbrengprocedure staat op de nieuwe website beschreven.

Wat Wissel4Kids ook bijzonder maakt, is dat het gaat om een maatschappelijk gericht dagbestedingsproject van de SIG. Cliënten werken mee in de winkel. Sommige cadeauartikelen, zoals de luiertaarten, worden door cliënten gemaakt.

De nieuwe website geeft een goed beeld van de huidige kledingcollectie en het cadeau-assortiment, waaronder speenkettingen, luiertaarten- en -kransen, geboortekaarsen, kinderboekjes en houten speelgoed. Diverse cadeauartikelen kunnen gepersonaliseerd, met naam, worden geleverd.

Dus kijk vooral op de website www.wissel4kids.nl en bezoek de winkel op de kop van de Alkmaarseweg in Beverwijk.