SIG beste werkgever gehandicaptenzorg Nederland

foto uitreiking award Beste Werkgever foto uitreiking award Beste Werkgever
logo beste werkgever effectory (2) logo beste werkgever effectory (2)

dinsdag 06 februari 2018

De SIG is uitgeroepen tot beste werkgever in de gehandicaptenzorg in Nederland. Dat wij deze titel dit jaar mogen voeren, werd vanochtend tijdens een feestelijke bijeenkomst in Amsterdam bekend gemaakt door onderzoeksbureau Effectory en weekblad/vacaturebank Intermediair.

De SIG was een van de twaalf kanshebbers in de gehandicaptenzorg voor de landelijke titel Beste Werkgever. Zij scoren in het onafhankelijk medewerkersonderzoek van Effectory qua tevredenheid van medewerkers ver boven het branchegemiddelde. De SIG krijgt van haar medewerkers een gemiddeld rapportcijfer van 8.2 tegenover het landelijk gemiddelde van 7,6. Medewerkers van de SIG zijn bovengemiddeld trots op hun organisatie en blij met hun werk en het werkgeverschap van de SIG. In het medewerkersonderzoek geven zij aan zich gewaardeerd te voelen en de kans te krijgen te doen waar zij goed in zijn. Op al deze onderdelen haalt de SIG de beste cijfers.

Op de foto: Jan Kroft en Linde Dijkstra, resp. bestuurder en hoofd P&O van de SIG, met de award Beste Werkgever.