Zondag 11 maart: Gluren bij de Buren

gluren bij de buren (1) gluren bij de buren (1)
logo gluren bij de buren logo gluren bij de buren

dinsdag 06 maart 2018

Twee woonlocaties van de SIG doen zondag 11 maart mee aan het jaarlijks huiskamerfestival Gluren bij de Buren. Buurt- en stadsbewoners die een bijzondere voorstelling willen bijwonen, zijn welkom op de ‘podia’ van onze woonprojecten Costa del Sol (Haarlem-Schalkwijk) en Jan Stuytstraat (Nieuwe Leidsebuurt, Haarlem).

Gluren bij de Buren is een cultureel evenement, dat burgers in intieme kring – in de huiskamer – laat kennismaken met nieuwe vormen van muziek en theater. Alle artiesten geven op hun locatie drie (gratis) optredens van elk dertig minuten. Bezoekers van de hiervoor beschikbaar gestelde huiskamers worden hartelijk ontvangen met koffie, thee en een koekje.

In de huiskamer van woonproject Costa del Sol (nr. 32) treedt het vierstemmig ensemble Waltzing Matildas met een divers en verrassend repertoire op. In de huiskamer van het steunpunt Jan Stuytstraat (nr. 14) verzorgt het vocale gezelschap Rotterdam ImproVoices een gevarieerde en ‘alternatieve’ voorstelling. Op beide locaties beginnen de optredens om 13.30, 15.00 en 16.30 uur.