Nieuwe kantoor STG in Beverwijk feestelijk geopend

Opening-inloop STG Beverwijk 0406.1 Opening-inloop STG Beverwijk 0406.1
Inloop-opening STG Beverwijk0406.2 Inloop-opening STG Beverwijk0406.2
Logo STG Logo STG

dinsdag 05 juni 2018

STG Vrijwilligershulp & Mantelzorg heeft gistermiddag met een open inloop haar nieuwe kantoor in Beverwijk officieel in gebruik genomen. In het nieuwe pand aan de Alkmaarseweg 11a is STG goed bereikbaar, ook voor de SIG, die er vlak naast is gevesgtigd. De SIG heette gisteren tijdens de opening haar nieuwe buren van harte welkom.

Matchen
STG matcht vraag en aanbod van vrijwilligershulp voor kinderen en volwassenen met een beperking en biedt mantelzorgers, onder wie ouders van een kind met een beperking, praktische, emotionele en sociale ondersteuning. In het nieuwe kantoor in Beverwijk heeft STG voldoende ruimte voor intakes, scholing en themabijeenkomsten voor mantelzorgers en vrijwilligers. Het kantoor wordt gedeeld met de SIG, dat een partnerschap met STG is aangegaan.

Ruimte
In het nieuwe kantoor in Beverwijk heeft STG voldoende ruimte voor overleg, intakes, scholing en themabijeenkomsten voor mantelzorgers en vrijwilligers. Het kantoor in Haarlem, aan de Raaks 36-5, blijft als bijkantoor behouden.

Meer informatie: STG Vrijwilligershulp & Mantelzorg, tel. 088-1182985/06-22707400 of e-mail: stg@thuiszorg-gehandicapten.nl.