Met spoed gevraagd: tijdelijke chauffeur Boodschappenbus

Boodschappenbus Winnaar Participatieprijs 2017-1 Boodschappenbus Winnaar Participatieprijs 2017-1

dinsdag 26 juni 2018

De SIG zoekt met spoed een tijdelijke chauffeur (vervanger) voor de Boodschappenbus in Haarlem-Noord. Het gaat in eerste instantie om de dinsdag en in augustus ook de donderdag. 

De Boodschappenbus in Haarlem-Noord (Participatieprijs Haarlem 2017) rijdt dinsdags en donderdags met wijkbewoners die niet zelfstandig voor hun boodschappen naar Winkelcentrum Marsmanplein kunnen. De chauffeur van de bus haalt hen thuis op en brengt hen naar het winkelcentrum. Cliënten van de dagbesteding van de SIG helpen de passagiers bij het in- en uitstappen, bij het boodschappen doen en het dragen van de zware tassen. Na afloop wordt er gezamenlijk koffie gedronken bij De Buurtwinkel Marsmanplein, waarna de chauffeur de wijkbewoners weer thuis brengt. Ook hierbij helpen onze cliënten van de dagbesteding.

Spoed
Met het oog op de zomervakantie zoeken we met spoed een tijdelijke chauffeur voor de Boodschappenbus op de dinsdagen en in augustus ook op de donderdagen (eventueel een tweede chauffeur). De bus rijdt op beide dagen tussen 10.00 en 14.00 uur. Het gaat om een vrijwilligersfunctie.

Aanmelding
Uw aanmelding graag naar: De Buurtwinkel Marsmanplein, Gen. Spoorlaan 140, 2025 ND, Haarlem-Noord, tel. 088-1182972, e-mail: buurtwinkelmmplein@sig.nu.