Succesvolle werving SIG en STG op Vrijwilligersmarkt

Vrijwilligersmarkt Haarlem 01072018-SIGkraam Vrijwilligersmarkt Haarlem 01072018-SIGkraam
Vrijwilligersmarkt Haarlem 01072018 -STGkraam Vrijwilligersmarkt Haarlem 01072018 -STGkraam
Boodschappenbus Winnaar Participatieprijs 2017-1 Boodschappenbus Winnaar Participatieprijs 2017-1
gastgezin Adri en Melissa 3 - lr gastgezin Adri en Melissa 3 - lr
woe.15 mrt-glas in lood-demonstr - kopie (1) woe.15 mrt-glas in lood-demonstr - kopie (1)

maandag 02 juli 2018

Samen met onze partner STG vrijwilligershulp & mantelzorg hebben we gisgteren op de Vrijwilligersmarkt op de Grote Markt in Haarlem succesvol enkele nieuwe (kandidaat-)vrijwilligers geworven. 

De jaarlijkse Informatiemarkt Vrijwilligerswerk, georganiseerd door het Vrijwilligerscentrum Haarlem, was bescheiden van opzet en omvang, net als de opkomst, mede als gevolg van het warme weer. "Maar de bezoekers díe we bij onze kramen kregen, waren wel serieus geïnteresserd", vertelt Arianne Zandbergen van STG mantelzorg & vrijwilligershulp. Zij is tevens eerste contactpersoon voor vrijwilligers van de SIG. "We hebben meerdere nieuwe kandidaat-vrijwilligers kunnen inschrijven, met wie we een nadere informatieve afspraak gaan maken", aldus Arianne.   

Vrijwilligersvacatures
In de informatiekramen van SIG en STG lagen diverse flyers met gerichte vrijwilligersvacatures. Zo is er een dringende vraag naar chauffeurs (voor de Boodschappenbus in Haarlem-Noord en voor het vervoer van cliënten van de dagbesteding van de SIG) en zijn 'maatjes' voor individuele cliënten, nieuwe gastgezinnen  en begeleiders bij de diverse dagbestedingsactiviteiten altijd zeer welkom.

Belangstelling voor vrijwilligerswerk?
Klik dan hier voor onze vrijwilligersvacatures. Of neem vrijblijvend contact op met onze coördinator Vrijwilligerswerk, tel. 0251-257857, e-mail: vrijwilligers@sig.nu.