Midgetgolf Heemskerk zoekt (vaste) vrijwilligers

midgetgolfbaan heemskerk 3-lr midgetgolfbaan heemskerk 3-lr
Opening vooraf Opening vooraf

dinsdag 24 juli 2018

Een maand geleden werd het midgetgolfpark aan de Vrijburglaan in Heemskerk feestelijk heropend, als nieuw dagbestedingsproject van de SIG. Nu zoeken we enthousiaste (en vaste) vrijwilligers die het leuk vinden deze attractie in Heemskerk verder te ontwikkelen en onze cliënten te helpen bij het beheer en onderhoud van de midgetgolfbaan.

Het mini-golfpark is een mooi project voor onze dagbestedingscliënten én voor inwoners van Heemskerk en omgeving. Stichting ADV, eigenaar van het midgetgolfpark, en de SIG hebben elkaar hierin met veel wederzijds enthousiasme in gevonden. Het midgetgolfpark ligt in een mooie, groene omgeving, met uitdagende banen en een gezellig terras voor een drankje of ijsje. Amper 500 meter verderop ligt Kinderboerderij Dierendorp (ook beheerd door cliënten van de dagbesteding van de SIG): leuk voor een gecombineerd uitje of kinderpartijtje.

Weekenden

De Midgetgolfbaan Heemskerk is voorlopig alleen door de week geopend, maar het plan is ook de weekenden open te gaan. Ook hiervoor hebben wij vrijwilligers nodig, die onze cliënten helpen bij alle werkzaamheden, zoals het openen en sluiten van het park, de uitgifte van materialen, de horeca en het onderhoud van materialen en banen. Er is altijd back-up van professionele begeleiders van de SIG.

Aanmelden

Wilt u als (vaste) vrijwilliger  bijdragen aan het succes van Midgetgolfpark Heemskerk? Heeft u een vaste dag of vast dagdeel beschikbaar? U kunt zich aanmelden met een mail naar vrijwilligers@sig.nu. Of met een telefoontje: 0251-23 20 76 // 06-23 60 17 39.