Midgetgolfbaan Heemskerk tijdelijk dicht vanwege vallende takken

2018 entree straatzijde 2018 entree straatzijde
FB-midgetgolfbaan heemskerk 1-lr FB-midgetgolfbaan heemskerk 1-lr

maandag 06 augustus 2018

De Midgetgolfbaan Heemskerk aan de Vrijburglaan is tijdelijk gesloten vanwege vallende takken.
 
Door de aanhoudende droogte zijn her en der grote takken afgebroken van de Canadese populieren in het midgetgolfpark. Om ongelukken met bezoekers en medewerkers, onder wie cliënten van de dagbesteding van de SIG, te voorkomen is de baan gesloten. De gemeente verzekert dat de sluiting 'zo kort mogelijk' zal duren.
Behalve bij de groenopzichter van de gemeente is ook advies ingewonnen van een extern expertisebureau. Er wordt nu onderzocht wat er nodig is om de situatie veilig te krijgen, zodat de banen weer open kunnen. De veiligheid gaat uiteraard vóór alles.