Grote 'garagesale' Beverwijk op 22 september

garage BB garage BB
Woonproject Alkmaarseweg Woonproject Alkmaarseweg

dinsdag 04 september 2018

Woonproject Alkmaarseweg in Beverwijk houdt zaterdag 22 september een grote garagesale in de garage van het bestuursbureau aan de Hendrik Mandeweg. Samen met buurtbewoners zullen er mooie nieuwe en tweedehands spullen worden verkocht, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de stichting Kinderen van de Voedselbank. Rond de verkoop is van alles te doen, zoals prijssjoelen, schminken en een loterij.

Jubileum SIG
De stichting Kinderen van de Voedselbank is een van de goede doelen van de SIG in het kader van het 50-jarig bestaan in 2019. In de aanloop naar dit jubileum worden diverse activiteiten georganiseerd en speciale jubileumproducten (gemaakt door cliënten van de dagbesteding van de SIG) verkocht. Tijdens de garagesale op zaterdag 22 september (tevens landelijke Burendag) kunnen bezoekers deze jubileumcadeautjes kopen in winkel De Schans, om de hoek aan de Schans 2.

Hapjes en drankjes
In en rond de garage zijn drankjes en heerlijke hapjes (van onze Bakkerij) verkrijgbaar. Zo belooft het een zeer gezellige dag te worden, met hopelijk een leuke opbrengst voor de Kinderen van de Voedselbank. Een ander jubileumdoel van de SIG is de kinderen die ondersteuning van de SIG krijgen een onvergetelijk uitje te bezorgen.

Spullen brengen
Wie leuke spullen voor de verkoop heeft, kan deze tot 18 september bij het woonproject Alkmaarseweg, aan de Alkmaarseweg 1 in Beverwijk brengen.

De garagesale wordt zaterdag 22 september gehouden van 10.00 tot 16.00 uur. Komt allen en zegt het voort!

Speciaal rekeningnummer
Gewoon doneren op de goede doelenrekening van de SIG kan trouwens ook: NL84 INGB 066 014 85 95 t.n.v. Stichting SIG te Beverwijk, onder vermelding van Gift Kinderen.