Presentatie G-team bij Jong Hercules

teamfoto teamfoto
Warming-up Warming-up
start westrijd start westrijd

zondag 23 september 2018

Bij c.v.v. Jong Hercules in Beverwijk is het eerste G-team gisteren flitsend van start gegaan. Dat gebeurde na de officiële presentatie van het team op het veld van de voetbalvereniging aan de Adrichemlaan.

Na wat dollen met elkaar was het even voor 11 uur zover: de officiële teamfoto van G1. Een gecombineerd team, met spelers van de SIG, Hartekamp Groep en zelfstandig wonende cliënten. Een hoeraatje voor elkaar, vlak voor de aftrap van de eerste wedstrijd, tegen Only Friends uit Amsterdam.

Liza Zegwaard, begeleider op het Steunpunt Alkmaarseweg van de SIG, heeft zich persoonlijk sterk gemaakt voor de mogelijkheid bewoners in hun eigen omgeving competitievoetbal te kunnen laten spelen. Ze haalde Dansstudio De Danstuin in Heemskerk als sponsor binnen en regelde ook steun van de SIG, die een bus beschikbaar stelt voor het vervoer van het team naar trainingen en wedstrijden. Bertus Bronkhorst, vrijwilliger van het SIG-vervoer, zal de bus gaan rijden. Buurtwinkel de Schans in Beverwijk zal het wasgoed van het team verzorgen.

Na de presentatie liepen de spelers zich warm om vervolgens het team van Only Friends met 9 -1 van de mat te spelen. Een droomdebuut voor G1 van Jong Hercules.