Kijkje in de Keuken in Delftwijk

flyer Kijkje in de Keuken flyer Kijkje in de Keuken
infotafel Garmt Stuiveling infotafel Garmt Stuiveling

donderdag 04 oktober 2018

Op initiatief van de SIG en het Wijkplatform Delftwijk in Haarlem-Noord hielden zestien organisaties in de wijk vandaag open huis voor wijkbewoners en collega-organisaties. Uitvalsbasis was De Buurtwinkel Marsmanplein. Ook woonproject Garmt Stuivelingstraat deed mee. 

De Buurtwinkel  Marsmanplein, waarin ook de SIG participeert, vervult een belangrijke verbindende rol in Delftwijk. Organisaties en instellingen op het gebied van wonen,  zorg en welzijn zoeken elkaar steeds vaker op, om samen de leefbaarheid in de wijk te vergroten. De 'Kijkje in de Keuken'-dag was bedoeld om elkaar beter te leren kennen én voor wijkbewoners, om in een gemoedelijke sfeer meer te weten te komen over wat de diverse organisaties voor hen kunnen betekenen. 

Het werd een geslaagde kennismakings- en ontmoetingsdag.