Uitbreiding dagbesteding Schoterhof met horecagroep

pantry pantry
restaurant restaurant
keuken keuken

zondag 25 november 2018

Onze dagbesteding in zorgcentrum Schoterhof in Haarlem-Noord is  uitgebreid met een horecagroep. Dit project draait zelfstandig, los van de SIG-winkel, die al langer in Schoterhof is gevestigd. Onze cliënten van de nieuwe horecagroep in Schoterhof nemen de keuken, de koffiehoek en het restaurant van Schoterhof voor hun rekening.

De horecagroep, bestaande uit circa vijf cliënten per dag, voert alle voorkomende horecawerkzaamheden in het zorgcentrum uit, zoals bestellingen klaarmaken in de keuken, bediening in het restaurant (bewoners en bezoek), afwas wegwerken in de spoelkeuken, vergaderkarren klaarzetten en voorraden aanvullen.  

Het nieuwe dagbestedingsproject in Schoterhof biedt onze cliënten een mooie uitdaging. Zij krijgen begeleiding van SIG-professionals bij het ontwikkelen van de specifieke vaardigheden die hiervoor nodig zijn. De SIG is blij met het vertrouwen van Kennemerhart, de organisatie waar Schoterhof deel van uitmaakt.