Gezellige kerstmarkt wijkcentrum De Fjord

Overzicht 3 Overzicht 3
Overzicht 4 Overzicht 4

vrijdag 14 december 2018

Vijftien kramen met cadeautjes, live muziek, heerlijke bruine bonensoep, een mooi winters zonnetje, leuke spelletjes en héél veel bezoekers uit de buurt: de kerstmarkt, die gistermiddag bij wijkcentrum De Fjord in Haarlem-Noord werd gehouden werd een absoluut succes. 

Wijkcentrum De Fjord is een mooi voorbeeld van de meerwaarde, die samenwerking tussen zorg- en welzijnsorganisaties oplevert. De partners in het wijkcentrum - SIG, Haarlem Effect, Ecosol Effect, Zorgbalans - hebben hun eigen doelgroepen, maar streven nadrukkelijk samen naar een buurtverbindende functie. De kerstmarkt was ook een gezamenlijk initiatief. Elkaar ontmoeten was een belangrijk doel.

Ouder dan de Koningin
De deelnemers van ons dagbestedingsproject 'Ouder dan de Koningin' in De Fjord droegen een flink steentje bij aan het succes van de kerstmarkt. Zij maakten de afgelopen zes weken kerststukjes voor de verkoop op de markt en leverden elf prachtige, decoratieve - en levensechte - kerstpoppen die langs de route op de kerstmarkt stonden opgesteld.

De partners van De Fjord kijken terug op een zeer geslaagd collectief evenement. Voor herhaling vatbaar!