Gezellige Lentefair op vrijdag 15 maart

Garagesale Garagesale
open huis Wisselwerk open huis Wisselwerk
buurtwinkel-de-schans-2 buurtwinkel-de-schans-2

maandag 04 maart 2019

Ons wijkgerichte team in Beverwijk houdt vrijdag 15 maart een grote lentefair in de garage van de SIG aan de Hendrik Mandeweg in Beverwijk. Er worden bijzondere artikelen verkocht, die zijn gemaakt door cliënten van onze dagbesteding. Denk aan kaarsen, keramiek, glas in lood, textiel en koekjes. Ook Buurtwinkel de Schans en Dagcentrum Wisselwerk, beide aan de Schans, doen mee. De opbrengst van deze dag is bestemd voor het jubileumdoel van de SIG (50-jarig bestaan in 2019): de stichting Kinderen van de Voedselbank + een onvergetelijk uitje voor de kinderen die aan de SIG verbonden zijn. 

Op en rond de lentefair worden allerlei leuke activiteiten – ook voor kinderen – georganiseerd, zoals een tombola met bijzondere prijzen. Lootjes zijn te koop voor 1 euro per stuk. En verder: een grabbelton, schminken en poffertjes!

Bezoekers van de lentefair kunnen in Buurtwinkel de Schans even gezellig zitten en wat drinken (met lekkers van onze Bakkerij). Dagcentrum Wisselwerk geeft rondleidingen en demonstraties in de diverse ambachtelijke ateliers, waar onze cliënten mooie (cadeau)artikelen maken. De woonprojecten van de SIG op de kop van de Alkmaarseweg (Woonpoject Almaarseweg en Steunpunt Alkmaarseweg) houden open huis, eveneens met rondleidingen en koffie/thee met lekkers.

De lentefair op vrijdag 15 maart wordt gehouden van 10.00 tot 14.00 uur. 

Doneren voor het goede doel kan trouwens ook: op NL84INGB 066 014 85 95 tnv Stichting SIG in Beverwijk onder vermelding van Gift Kinderen.