Carrièrebeurs: veel belangstelling bij de SIG-stand

carrierebeurs 3 carrierebeurs 3
carrierebeurs 4 carrierebeurs 4
carrierebeurs 1 carrierebeurs 1

vrijdag 15 maart 2019

Gisteren werd in de Noord-Hollandhal in Haarlem-Noord in het kader van de Week van Zorg en Welzijn een 'carrièrebeurs' gehouden. Bij de stand van de SIG was het een komen en gaan van tientallen belangstellenden, die vroegen naar vacatures en leer/werk-trajecten. Wát een succes!  

In de mooi aangeklede stand van de SIG - met superkoekjes van onze Bakkerij - hielden onze medewerkers open huis. Er kwamen tientallen bezoekers van alle leeftijden, die informeerden naar vacatures, functies, stages en interne opleidingsmogelijkheden. Dat waren nieuwkomers, mbo- en hbo-studenten, zij-instromers, herintreders en actieve zorgprofessionals die 'wel eens iets anders'  zouden willen doen.

Voor iedere bezoeker werd ruim de tijd genomen. Over en weer werden gegevens uitgewisseld, voor nader contact.

We kijken zeer tevreden terug op onze deelname aan de carrièrebeurs. We hebben veel mensen informatie kunnen geven en potentieel nieuwe studenten/stagiaires/medewerkers enthousiast gemaakt. Het overzicht in onze stand van alle functies bij de SIG droeg daar zeker ook aan bij.