Nieuw dagbestedingsproject Ruïne van Brederode

groengroep Brederode 3 groengroep Brederode 3
groengroep Brederode 2 groengroep Brederode 2
Moestuin Brederode1 Moestuin Brederode1

dinsdag 02 april 2019

Sinds vorige maand hebben we er een bijzonder dagbestedingsproject bij: in de oude Kasteeltuin van de Ruïne van Brederode in Santpoort-Zuid! 

Met ingang van het nieuwe seizoen (maart - oktober) zetten enkele cliënten van de Groengroep van onze dagbesteding zich één tot anderhalve dag per week in voor herstel van de middeleeuwse moestuin, onderdeel van de vroegere Kasteeltuin van de Ruïne van Brederode.

Na het geschikt maken van de grond wordt de tuin in vakken verdeeld, zoals in vroeger tijden ook gebruikelijk was. In de moestuin tuin komen straks (vergeten) groenten, kruiden en een kleine boomgaard.