SIG/BB Doet: paasbuffet voor Walstro en Primo

Paasbuffet BB 1 Paasbuffet BB 1
Paasbuffet 2 Paasbuffet 2
Paasbuffet 3 Paasbuffet 3

vrijdag 05 april 2019

In het spoor van de jaarlijkse, landelijke vrijwilligersactie NL Doet is er ook een SIG Doet-dag. Een SIG/BB Doet-dag om precies te zijn; medewerkers van het bestuursbureau (BB) van de SIG in Beverwijk bereiden als vrijwilligers een paasbuffet voor cliënten en teams van een of meer locaties van de SIG. Gisteren werden de Walstro en Primo (Castricum) op het BB onthaald. 

Heerlijke gerechtjes
Het was het derde paasbuffet op rij, waarmee de eigen vrijwilligersactie van het BB van de SIG een traditie wordt. De medewerkers van het bestuursbureau hadden in eigen tijd wederom een zeer uitgebreid assortiment aan heerlijke gerechtjes klaar gemaakt. Van een heerlijke gevulde soep, hartige taart en gevulde eieren tot pastasalade, plakjes worst, stokjes tomaat/mozzarella, stokbrood en sneetjes krentenbrood.

Bingo
Dit keer was er geen lopend buffet, maar bediening aan tafel, door medewerkers van het bestuursbureau én een levende Paashaas. Onderwijl werd het paasverhaal verteld en was er een spannende (picto)bingo. De winnaars mochten in mooie vitrines hun prijsjes uitkiezen.