Spetterende soundmix-playbackshow 2019

Marga - 1e prijs-Zangeres zonder Naam Marga - 1e prijs-Zangeres zonder Naam
zangeres zonder naam - Marga zangeres zonder naam - Marga
zilver Fabian zilver Fabian
Brons voor Pieter-Rob de Nijs Brons voor Pieter-Rob de Nijs
Jury Jury
presentatie presentatie

zaterdag 09 november 2019

Met maar liefst 38 optredens hebben onze cliënten gisteravond in de Grote Kerk in Beverwijk een spetterende soundmix-playbackshow neergezet. Met uiteenlopende acts, van sober tot swingend en hilarisch. Het jaarlijkse evenement werd weer een feest voor deelnemers, publiek en jury.

De cliënten hadden allemaal veel werk van hun optreden gemaakt. Sommigen stonden met kleding, pruik en attributen als ware dubbelgangers van de originele artiest op het podium, anderen zongen live en zonder franje het lied van hun idool. De jury was onder de indruk en stond geregeld, samen met het publiek, mee te klappen of met de armen mee te zwaaien. De presentatie was in goede handen bij Maaike en Vincent. In de green room naast het podium werden alle deelnemers voor en na hun optreden begeleid en soms ook gerustgesteld, als de zenuwen door het lijf gierden.  

Winnaars
Het werd de jury niet gemakkelijk gemaakt, want alle 38 optredens waren stuk voor stuk bijzonder. Kies daar maar eens de beste drie uit! Dat werd op nummer één - de gouden microfoon - Marga, voor haar vertolking van 'Costa del Sol' van de Zangeres Zonder Naam. Leuk weetje: Marga woont zelf aan de Costa del Sol in Haarlem-Schalkwijk! De tweede prijs, de zilveren microfoon, ging naar Fabian, met zijn lied en act 'Leef' van André Hazes Jr. Pieter kreeg de bronzen microfoon met zijn eerbetoon - ook qua outfit - aan Rob de Nijs, met zijn gevoelige lied 'Foto van vroeger'. 

Na een laatste drankje toog iedereen rond 11 uur met een feestelijk gevoel naar huis. Wat was het weer een superleuk evenement.

Bekijk de foto's ook op onze Facebookpagina: https://nl-nl.facebook.com/StichtingSIG